Met je hart als kompas, geeft het richting aan je leven.

Het pad van je hart

Hoe creëer “JIJ” het leven dat helemaal bij je past? Aandacht geven aan wat er innerlijk speelt kan een belangrijke stap zijn naar groei. Door te verstillen en te luisteren naar de stem van je hart kan het zoveel in jezelf openen! Tijdens deze Retreat laat je alles wat je normaal bezig houdt eens lekker los, pas dan ervaar je ruimte om te kunnen voelen.

Alles begint met voelen, durven te voelen…. Voelen is je hoofd even stil zetten, naar binnen gaan en het stemmetje in je hoofd loslaten die jou verteld hoe het moet en hoort en jou steeds laat voldoen aan de verwachtingen van een ander.

Het pad van je hart

Kom in contact met je ware identiteit en kracht!

€90,00

Mooncircle

Als we de maan in ons leven betrekken, en afstemmen op de maancycli leef je meer in overeenstemming met de richting van de natuur en de seizoenen. Het is zoiets als met de wind in de rug, in harmonie en verbinding met alles om je heen. Door onszelf op dit ritme af te stemmen maken we gebruik van deze kracht. Het bijzondere van de natuur en het universum is, dat het een samenspel is van energieën die altijd perfect op elkaar af zijn gestemd.

Tune in op de energie van de maan en connect!

Tijdens een mooncircle creëren we een heerlijke vibe! Samen met andere prachtige krachtige vrouwen, vormen we een liefdevolle kring waarin jij je helemaal veilig mag voelen. Je gesteund en verbonden voelen met andere vrouwen is de kracht van Sisterhood. Samen tunen we in op de energie van de maan, waar jij in contact mag komen met wie je van binnen bent.

Mooncircle

Ben jij klaar om je eigen kracht te voelen?

€90,00