Ben jij klaar om je eigen kracht te voelen? Tune in op de energie van de maan en connect!

Als we de maan in ons leven betrekken, en afstemmen op de maancycli leef je meer in overeenstemming met de richting van de natuur en de seizoenen. Het is zoiets als met de wind in de rug, in harmonie en verbinding met alles om je heen. Door onszelf op dit ritme af te stemmen maken we gebruik van deze kracht. Het bijzondere van de natuur en het universum is, dat het een samenspel is van energieën die altijd perfect op elkaar af zijn gestemd.

Tijdens een mooncircle creëren we een heerlijke vibe! Samen met andere prachtige krachtige vrouwen, vormen we een liefdevolle kring waarin jij je helemaal veilig mag voelen. Je gesteund en verbonden voelen met andere vrouwen is de kracht van Sisterhood. Samen tunen we in op de energie van de maan, waar jij in contact mag komen met wie je van binnen bent.

Iedere maanfase kent zijn eigen energie, in connectie met deze energie krijg je duidelijk welke richting jij kan volgen, en voelen wat er tot bloei mag komen.

We maken gebruik van verschillende rituelen, om de hart verbinding en je intuïtie te bevorderen maar ook om jouw gevoelde intenties te bekrachtigen!

Dat is de magie van de maan. Zij laat je voelen wat er in jou leeft en waar jouw potentie ligt voor de toekomst!

Het is onze missie dat je tijdens de ceremonie geraakt mag worden door wat jij in je hart voelt. Dat het jou laat zien wat jouw weg is in dit leven en jij het leven gaat creëren wat voor jou bestemd is.

Programma: wat kun je deze dag verwachten

  • Welkom
  • Cacao ceremonie
  • Meditatie
  • Creatieve opdracht
  • Set intentions
  • Burning Ritual
“See you under the moon 🌙 “